EMPRESES

Al centre del Vallès, i a 25 kms de Barcelona, trobem l’Espai Molí de l’esclop, un espai envoltat de natura i cultura romana, ideal per a fer-hi les vostres reunions i jornades d’empresa. Disposem de sales equipades amb Wi-Fi amb capacitat de 10 a 300 persones, connectades directament amb l'Hotel Balneari Termes Victòria per si també us hi voleu quedar a dormir, i amb tots els elements que pugueu necessitar per a fer de les vostres reunions i esdeveniments d’empresa un èxit.

SALONS

Capacitat de 10 a 300 persones, ens permet personalitzar-vos les vostres reunions segons capacitats. Amb llum natural i envoltats de natura, tots els salons tenen connexió Wi-Fi (gratuïta), així com tots els elements necessaris per a dur a terme una reunió d’empresa, pantalla i projector, flip chart,...

RESTAURACIÓ

Treballem amb cuina pròpia, ho elaborem a les cuines de l’Espai del Molí de l’Esclop, pel que ens podem adaptar a les seves necessitats. Des de fer una pausa cafè express dins de la mateixa sala de reunió, a fer-la als jardins de l’Espai del Molí; també us podem oferir un dinar de treball, o bé un sopar de gala tipus cocktail a l’aire lliure... digueu-nos quina idea teniu, i us la transformarem en menjar!

ACTIVITATS

També us oferim un ampli ventall d’activitats, des dels tractaments termals, a activitats de team building a l’exterior, o activitats de rol, visites culturals, treballem amb professionals que ens ajuden a desconnectar, o crear equip...

HABITACIONS

Des de l’Espai Molí de l’Esclop, tenim accés directe a l’Hotel Balneari Termes Victòria, on els assistents que així ho desitgin podran fer-hi nit...

Una atenció professional i personalitzada, us ajudarà a que les necessitats que tingueu per a fer una reunió passin a ser realitats. Volem posar-vos-ho fàcil per organitzar els vostres esdeveniments d’empresa, i que es converteixin en una autèntica jornada de treball!

"Ens podeu demanar informació i pressupost a info@espaimolidelesclop.com o bé trucant al 93 865 01 50 / 649 262 718 (Yolanda)"

UTILITZEM COOKIES PROPIES I DE TERCERS PER MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS. SI SEGUEIX NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N'ACCEPTA EL SEU US.

OK | Més informació