BODES

L’Espai Molí de l’Esclop és un entorn exterior ideal per celebrar un casament inoblidable. Oferim exclusivitat de l’espai, un únic casament al dia. Sense presses, ni horaris d’inici ni de finalització. Tenim cuina pròpia i un tracte i servei exquisits. Us podem oferir grans col.laboradors per assegurar que tots els detalls estan ben atesos, però també podeu escollir treballar amb aquells professionals que més us encaixin. Nosaltres et donem tot el suport necesari i sobretot, t’oferim moltes ganes de fer del vostre casament un dia únic i irrepetible!
ENS IL.LUSIONEM AMB TU

BODA CIVIL - CERIMÒNIA AL JARDÍ

T’oferim una cerimònia a l’ exterior, al magnífic jardí de l’Espai Molí de l’Esclop. La cerimònia s’oficia amb un regidor, pel que és oficial a tots els efectes.

BODA CIVIL - CERIMÒNIA A LA SALA VITRALLS

Si prefereixes un casament a l’interior, et proposem l’espectacular sala dels vitralls de l’Espai de Can Rius (antic menjador del S.XIX). La cerimònia s’oficia amb un regidor, pel que és oficial a tots els efectes.

APERITIU AL JARDÍ

El magnífic jardí de l’Espai del Molí de l’Esclop es converteix en un entorn incomparable on oferim les delícies del nostre xef amb boniques vistes.

EL BANQUET AL SALÓ

Al costat del jardí tenim el gran saló menjador, envoltat de finestres per continuar gaudint de l’exterior mentre disfruteu d’un menú excepcional elaborat pel nostre xef.

MÚSICA I BALL

Després de gaudir d’uns postres exquisits, és l’hora de la música, el ball i les copes. Els nuvis decidiu l’hora d’inici i l’ hora de tancar el ball...!!! Us garatim una gran festa per acabar un dia inoblidable.

HABITACIONS I BANYS TERMALS

Des de l’Espai Molí de l’Esclop, tenim accés directe a les instal.lacions de l’Hotel Balneari Termes Victòria, on els convidats que així ho desitgin podran fer-hi nit i relaxar-se amb una sessió de banys termals.

NUVIS SATISFETS

"Els nostres clients ens recomanen a bodas.net. Pots accedir a totes les opinions fent click en aquest enllaç."

GUANYADORS DELS WEDDING AWARDS

Espai Molí de l'Esclop, ganador Wedding Awards 2023 Bodas.net Espai Molí de l'Esclop, ganador Wedding Awards 2022 Bodas.net Espai Molí de l'Esclop, ganador Wedding Awards 2021 Bodas.net Espai Molí de l'Esclop, ganador Wedding Awards 2018 Bodas.net Espai Molí de l'Esclop, ganador Wedding Awards 2017 Bodas.net Espai Molí de l'Esclop, ganador Wedding Awards 2015 bodas.net

UTILITZEM COOKIES PROPIES I DE TERCERS PER MILLORAR ELS NOSTRES SERVEIS. SI SEGUEIX NAVEGANT, CONSIDEREM QUE N'ACCEPTA EL SEU US.

OK | Més informació